Internationalt

Legalink International er et unikt netværk af advokatfirmaer i hele verden. Netværkets styrke er det tætte, personlige forhold mellem advokatnetværkets medlemmer kombineret med et højt kompetance niveau.

Kontakten imellem Legalink Internationals medlemmer udvikles og vedligeholdes på to årlige møder. Medlemmerne deltager i disse årlige møder, idet de ved, at den bedste professionelle forbindelse er baseret på en reel personlig kontakt.

Legalink Internationals stiftere var advokater, der studerede ved South-Western Legal Foundation’s Academy of American Law i USA. De oplevede et behov for samarbejde på tværs af grænser. Funderet på dette venskab og disse behov inviterede Legalink Internationals stiftere andre advokater rundt om i verden til at deltage i Legalink International.

Legalink Internationals motto er “Legalink International operates internationally but personally delivering top quality multi-jurisdictional legal services“. I dag har Legalink International tilknyttet flere end tre tusinde advokater placeret i 56  lande.

Gå til Legalink Internationals hjemmeside >>